فروش میکرو کریستالین وکس

میکرو کریستالین وکس
وزن مولکولی و درجه ذوب آن نسبت به پارافین وکس بیشتر است. معمولا در صنعت آرایشی به کار می رود.دو نمونه با نقطه ذوب ۶۰-۸۰ درجه و ۸۰-۹۳ درجه دارد. هردو قهوه ای رو به سفید هستند که البته بسته به روند انجام در سطح پالایشگاه دارد. قابل استفاده در تایر، لاستیک، شمع، چسب، صفحات پوششی شیروانی، آرایش و ریخته گری. ترکیبی از پارافین وکس و میکرو کریستالین وکس در لاستیک و تایر شایع است